Contact

U bent van harte welkom

Wilt u graag meer weten over onze zorg of één van onze locaties? Bel ons op 085 – 808 7020 tussen 9:00 en 16:30 uur voor meer informatie of een persoonlijk advies.

Heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Click on the button to load the content from .

Load content

Het Gouden Hart

Vanuit ons hoofdkantoor in Arnhem ondersteunen wij onze locaties om ouderen die kwetsbaar ouder worden een prettig leven te bieden.

Bezoekadres:
Mr. B.M. Teldersstraat 5
6842 CT Arnhem

Postadres

Postbus 2010
6802 CA Arnhem

Bel ons gerust via 085 – 808 7020 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 16:30 uur) of stuur een e-mail naar info@hetgoudenhart.nl.

Voor zorgprofessionals

Wij werken samen met externe behandelteams en professionals om de persoonlijk zorg en service te bieden voor onze bewoners. Dit zijn bijvoorbeeld huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en (geriatrische) fysiotherapeuten. Ben jij ook een zorgprofessional en wil je graag samenwerken? Of heb je een vraag over onze zorg of Het Gouden Hart in het algemeen?

Neem dan gerust contact met ons op via 085 – 808 7200.

Vastgoed

Vanwege uitbreiding van het aantal zorgvilla’s, zoeken wij actief naar nieuwe locaties in heel Nederland. Dit kunnen zowel bestaande objecten, als percelen grond voor nieuwbouw zijn. Nieuwe locaties moeten onder andere voldoen aan de volgende criteria:

  • Binnenstedelijk ligging
  • Bestaande bouw of nieuwbouw met karakteristieke uitstraling
  • Metrages vanaf circa 1.200 m2 of kleinere objecten met uitbreidingsmogelijkheden
  • Beschikking over tuin

Indien u bekend bent met, of eigenaar/makelaar bent van objecten die voldoen aan bovenstaande criteria, vragen wij u om contact op te nemen met onze Manager huisvesting Milko de Hart via milko.dehart@korian.nl of 06 – 13 03 00 72. We werken nauw samen met verschillende (landelijke) makelaars en hanteren aantrekkelijke marktconforme beloningen voor intermediairs.