Mevrouw Buts

Een nieuw thuis

13 september 2022

Aan de rand van Velp in Noord-Brabant vindt u de karakteristieke Het Gouden Hart Residentie Mariëndaal. Dit voormalige klooster ligt prachtig tussen de bomen in een parkachtige tuin volgens Engelse landschapsstijl. Met dank aan de gewelven, hoge ramen, brede kloostergangen en de prachtige ornamenten is de rijke historie overal voelbaar en waant u zich soms even in een andere wereld. Door de monumentale bouw zijn alle kamers anders. Het gebouw heeft een nostalgische charme, maar is wel voorzien van alle gemakken.

In Residentie Mariëndaal bevindt zich ook Dores Herstelzorg waar u terecht kunt voor herstel na een operatie of revalidatie.

Van revalidatie naar een nieuw thuis

Mevrouw Buts kwam eigenlijk alleen vier weken revalideren in Residentie Mariëndaal. Het beviel haar zo goed dat zij heeft besloten om er te blijven wonen in één van de mooie appartementen met een fraai uitzicht.

“Ik heb het hier goed naar de zin, er is altijd hulp nabij als dat nodig is en daardoor heb ik veel minder stress” aldus mevrouw. Mevrouw Buts vertelt: “Alhoewel ik iedere dag bezoek krijg van één van mijn vijf kinderen, hun aanhang of kleinkinderen, is het fijn dat ik hier ook afleiding heb als ik dat wil. Ik heb de nodige privacy in mijn ruime appartement en heb een goed contact met de andere bewoners. Ook met het zorgteam kan ik het prima vinden, zij staan altijd voor mij klaar”.

“Mijn man is vier jaar geleden overleden en samen met ons gezin hebben wij 55 jaar in Langenboom gewoond. Naast de zorg voor de kinderen, was ik ook druk met onze moestuin, met onze passie voor het fokken van boxers en mijn hobby line dancing. Nu vind ik het heerlijk om te puzzelen en doe ik hier graag mee aan het stoeldansen” vertelt mevrouw enthousiast.

Prettig leven, zoals u gewend bent

Prettig leven zit in de kleine dingen en is voor iedereen anders. Daarom stemmen we onze zorg en voorzieningen af op onze bewoners. Bewoners met of zonder zorgindicatie zijn welkom, net als echtparen.

Wilt u zelf de sfeer komen proeven?

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding. Er is dan volop gelegenheid om de locatie te bekijken,
het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen. De koffie staat klaar! U kunt zich hier aanmelden.