Het Gouden Hart Lelystad - Nieuwsbericht

Even voorstellen: locatiemanager Antje Verboom

8 maart 2022

Antje Verboom is 1 maart gestart als locatiemanager van Het Gouden Hart Lelystad. Zij stelt zich graag aan u voor. “Mijn naam is Antje Verboom woonachtig in Lelystad en inmiddels alweer 31 jaar getrouwd. Ik heb 3 volwassen kinderen die ondertussen allemaal de deur uit zijn, er is er zelfs onlangs eentje getrouwd. Hele andere fase in ons leven gaan we nu in.

Ik ben ooit begonnen in de gehandicaptenzorg, vanuit daar verder gaan leren binnen het ziekenhuis en daar in 15 jaar een hoop verschillende dingen gedaan en veel geleerd.

Bij het Leger des Heils ben ik daarna aan de slag gegaan als locatiemanager van een woonzorgcentrumVerder veel bezig geweest met cultuurverandering. De Corona-periode was een heftige tijd binnen het Leger des Heils. Heb mijzelf toen wel eens de vraag gesteld waarom ik dit ook alweer wilde. Maar je leert en groeit ervan.

Uiteindelijk ben ik in de ouderenzorg terecht gekomen. Hier moest echt de omslag van verzorgingshuis naar verpleeghuis gemaakt worden. Tot ik de vacature van Het Gouden Hart Lelystad zag. Het opzetten van een nieuwe locatie, het samenstellen van een nieuw team dat is iets voor mij. Echt van nul af aan beginnen. Zoiets als Het Gouden Hart is er nog niet in Lelystad. De individuele benadering spreekt mij enorm aan. Het brengt een fijne sfeer in huis mee, je kent de mensen beter.

Bewoners een fijne dag bieden en hen regelmatig dat geluksmoment laten ervaren. Maar hen vooral ook aan het gewone leven laten blijven deelnemen. Verschillende aspecten die je in een wat kleinere setting dus ook echt kunt bieden.”

Meer informatie over Het Gouden Hart Lelystad vindt u hier. Heeft u of uw naaste interesse om in deze zorgvilla te komen wonen? Plan dan gerust een vrijblijvende rondleiding in.