residentie mariendaal

Het Gouden Hart Residentie Mariëndaal feestelijk geopend!

8 juli 2021

Wonen kon u er al een hele tijd. Maar sinds 1 juli 2021 heeft het permanent wonen bij Residentie Mariëndaal ook echt de titel gekregen die zij verdient; Het Gouden Hart Residentie Mariëndaal.

Het Gouden Hart

Wonen met zorg bij Residentie Mariëndaal is sinds de overname van Korian Nederland onderdeel geworden van het zorgconcept Dores Herstelzorg. De afgelopen periode hebben we gesignaleerd dat dit geen recht doet aan het wonen op deze mooie locatie. Dores Herstelzorg is immers gericht op revalidatie en tijdelijk verblijf.

Het Gouden Hart is net als Dores Herstelzorg onderdeel van Korian Nederland. Het Gouden Hart biedt ouderen alle zorg en begeleiding voor een prettig leven. Van zelfstandig wonen tot 24/7 intensieve zorg en ondersteuning. Dit kan zowel dementiezorg, als lichamelijke zorg zijn. Met daarin de kenmerkende visie waarbij we altijd kijken naar wat men nog wel kan. Samen met goede zorgprofessionals creëren we zo een veilig thuis waar bewoners kunnen doen waar ze zich prettig bij voelen.

Geproost en gedanst

Maandag 5 juli jl. werd het nieuwe welkomstdoek door locatiemanager Erika Hermans-Lagendijk samen met 2 bewoners onthult. Daarna werd er op het zomerterras in de tuin geproost en gedanst op muziek van Maarten de Groot, Het Gouden Hart Residentie Mariëndaal is een feit!

Dat Residentie Mariendaal een unieke locatie is, is van buiten al te zien. Dit voormalige klooster ligt prachtig tussen de bomen in een parkachtige tuin. Van de in totaal 74 appartementen is de helft geschikt voor wonen met zorg. Dat betekent wonen op een prachtige locatie, met alle benodigde zorg en service afgestemd op uw persoonlijke behoeftes. Bewegen, ontspannen en ontmoeten staan hier centraal. Residentie Mariëndaal leeft, met een gouden hart.

Meer informatie

U bent van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding. Bel naar 085 80 87 020 of mail naar info@hetgoudenhart.nl