Zelfstandig wonende geniet van dagbesteding bij Het Gouden Hart

Nieuwe vleugel speciaal voor ouderen met een intensieve zorgvraag

20 juli 2020

Het is zo ver. Het Gouden Hart Leiden opent een volledig nieuwe vleugel met 29 appartementen. De appartementen hebben een oppervlakte van 32 – 40 M2 en zijn voorzien van een eigen badkamer. Het is speciaal ingericht voor ouderen met een vorm van dementie of een intensieve lichamelijke zorgvraag. Er is een huiskamer en een dagbestedingsruimte waar de bewoners hun dag fijn kunnen doorbrengen.

Mooie aanvulling op vitaal wonen 

Het Gouden Hart Leiden is een woonzorglocatie waar ouderen kunnen wonen met alle zorg die ze nodig hebben. De nieuwe vleugel is een mooie aanvulling op het gedeelte dat in 2017 is geopend. Daar wonen voornamelijk ouderen met een lichte zorgvraag. De appartementen zijn groter en iedereen heeft een eigen woonkamer. Men brengt voornamelijk de dag door in het eigen appartement, het restaurant of het gezellige stadscafé.

Deze faciliteiten zijn ook toegankelijk voor de toekomstige bewoners van de nieuwe vleugel. 

We zijn blij dat we de nieuwe vleugel kunnen openen, want op dit moment zijn bijna alle appartementen verhuurd, aldus de locatiemanager. We hopen snel de eerste bewoners te kunnen verwelkomen.  

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie over Het Gouden Hart Leiden of zelfs een kijkje nemen? Onze woonadviseurs staan voor u klaar en leiden u graag rond op locatie. U kunt hen bereiken via info@hetgoudenhart.nl of bel naar 085 808 7020.