Oldtimerdag bij Het Gouden Hart Franeker

2 augustus 2022

Op 10 juli was er een Oldtimerdag bij Het Gouden Hart Franeker. En wat doe je in de week ervoor om alvast in de stemming te komen? Precies, je zet er gewoon één binnen.

Oldtimer HGH Franeker

En op de dag zelf stonden er ruim twintig prachtige oldtimers te glimmen bij Het Gouden Hart Franeker. Onze bewoners maakten dankbaar gebruik van de gelegenheid om een ritje te maken in één van deze bijzondere auto’s.

Er was live muziek en geheel in stijl een prachtig oud autootje omgebouwd tot ijskar. Wat hebben we genoten met zijn allen. Kortom: een topdag!

Ook in de pers werd er aandacht besteed aan deze Oldtimer dag, klik hier voor het artikel en meer foto’s in de Franeker Actueel. En hierbij de link naar de video op Youtube.

Bij Het Gouden Hart vinden wij een goede balans tussen activering, rust en positieve prikkels belangrijk. Daarom organiseren
we binnen- en buitenshuis verschillende activiteiten. Dat is goed voor sociale contacten en het gevoel erbij te horen, maar ook voor stimulering en behoud van vaardigheden. Ook familie en vrienden zijn welkom om deel te nemen aan de activiteiten.

Wij bieden een wekelijks activiteitenprogramma. De activiteiten worden afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de bewoners. We letten daarbij vooral op wat er nog wél mogelijk is. Een positieve kijk op het leven!