Onze villa’s in coronatijd

Bij Het Gouden Hart dragen wij zorg voor kwetsbare ouderen en onze medewerkers. Hierbij kijken we altijd naar wat wél kan. Zo ook met de aanpak van het coronavirus. Om die reden is een crisisteam opgericht. Managers vanuit alle betrokken vakgebieden, zoals zorg, facilitair en kwaliteit zijn hierin actief, samen met een specialist ouderengeneeskunde en een afgevaardigde van de cliëntenraad. Zij ontwikkelen het beleid, en coördineren en monitoren de uitvoering hiervan op locaties. Hierbij staat zowel de veiligheid als het welbevinden van de bewoners voorop. Samen houden we het coronavirus zo goed mogelijk onder controle op de locaties van Het Gouden Hart.

U bent van harte welkom om op bezoek te komen. Voorzorgsmaatregelen zijn getroffen zoals registreren, temperaturen en het desinfecteren van de handen. Daarnaast ontvangt u een mondmasker van ons zodat wij weten dat deze nieuw in gebruik is. Houd altijd 1,5 meter afstand en kies de kortste route. Eventuele andere coronamaatregelen zijn locatie specifiek, afgestemd op de situatie in de regio en op de locatie. Denk bijvoorbeeld aan eventuele bezoektijden of een maximaal aantal bezoekers. Heeft u vragen over de richtlijnen, voorzorgsmaatregelen of ons algemeen beleid omtrent Covid-19? Neem dan contact op met de betreffende locatie.

Communicatie met naasten en familie verloopt altijd via de locatiemanager. U wordt op de hoogte gehouden van het actueel beleid, alle ontwikkelingen en natuurlijk van het leven van uw naaste in de locaties zelf.    

De zorggroep Korian is marktleider in Europa als expert in zorg en ondersteunende diensten voor ouderen. Korian is actief in Frankrijk, Duitsland, België, Italië, Spanje en Nederland. Ook tijdens de coronacrisis profiteren we van de voordelen die het onderdeel zijn van een grote en gezonde organisatie met zich meebrengt. Zo wisselen we dagelijks kennis en voorraad uit met onze collega’s. Alle landen leren van elkaar.

Het is mogelijk om rondgeleid te worden. Uiteraard treffen wij voorzorgsmaatregelen zodat u de locatie veilig kunt bezichtigen ten tijde van corona. Welke maatregelen dit zijn hoort u vooraf. We nemen altijd contact met u op om uw aanvraag te bespreken.
Aanpak COVID-19 bij Het Gouden Hart