Bootreis Korian

Samen op vakantie

2 augustus 2022

Het Gouden Hart is met trots onderdeel van Korian Nederland. De Korian Groep is één van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor welzijn, zorg en ondersteuning van ouderen in Europa. Vanuit de basiswaarden initiatief, vertrouwen en verantwoordelijkheid, bieden wij positieve zorg op maat, met een sterk kleinschalig en lokaal karakter. Hierbij gaan we verder dan de dagelijkse medische zorg. Met onze persoonlijke en positieve aanpak staat de kwaliteit van leven van onze bewoners altijd centraal.

Met Het Gouden Hart, Stepping Stones, Dores Herstelzorg, Rosorum en Hestia Zorg bieden wij een breed aanbod van kleinschalige zorgconcepten in Nederland.

Samen kunnen wij meer en dat werd bewezen door de collega’s van Het Gouden Hart Franeker, Zorgvilla Zwolle van Rosorum en Villa Koornmarkt van Stepping Stones. Samen organiseerden zij voor hun bewoners een fantastische vakantieweek.

Een groep bewoners en medewerkers van de locaties maakten samen een boottocht met de Prins Willem Alexander zorgboot. Vanuit Lemmer via Sneek, Leeuwarden, Terschelling, Medemblik naar Kampen, waar de reis vrijdag eindigde. Wat is het fantastisch om de bewoners zo te zien genieten!

Bootreis Korian