Vakantiewerk bij Het Gouden Hart

Wil jij deze zomer je steentje bijdragen in de zorg en tegelijkertijd snel jouw vakantie bij elkaar sparen? Een zomerbaan om niet snel te vergeten, dát is werken in de ouderenzorg bij Het Gouden Hart! Kom werken in één van onze luxe zorgvilla’s bij jou in de buurt, verdien lekker (vanaf €10,85 per uur!) en geef onze bewoners de tijd van hun leven. Dat is vakantiewerk waar je een goed gevoel van krijgt!

We zoeken een…

Locatietopper

Geen zorgachtergrond nodig

Wat je gaat doen

  • je helpt bij de begeleiding van activiteiten, zoals het doen van spelletjes, wandelen of samen de krant lezen
  • je maakt iedere dag een gezellig praatje met onze bewoners
  • je ondersteunt bij het verzorgen van maaltijden. Denk aan brood smeren, tafeldekken, koffiezetten, etc.
  • je zorgt dat de kamers van de bewoners altijd spic en span zijn. Even stoffen, bedden opmaken en de was doen. Hoppa, zo weer schoon!

Check de hele vacature

Zorgtoppper

Je hebt minimaal het eerste jaar van de opleiding Verpleegkunde niveau 4 of 5. Of je hebt het tweede jaar van Verzorgende IG afgerond met een basiszorgstage en ADL-module/basiszorg vaardigheden

Wat je gaat doen

  • je ondersteunt het zorgpersoneel met de verzorging van onze ouderen. Denk aan het verzorgen van maaltijden en het aan- en uitkleden
  • je zorgt elke dag voor een praatje, wandeling of spelletje. Dat voelt voor onze bewoners nóg meer als thuis
  • je helpt met de huishoudelijke taken
  • je observeert, signaleert en rapporteert over het gedrag van onze bewoners
  • je draait mee in alle werkbesprekingen

Check de hele vacature

Wie is Het Gouden Hart?

Het Gouden Hart is een zorginstelling voor mensen die kwetsbaar ouder worden. Onze bewoners leiden hun eigen leven én krijgen alle zorg en aandacht die zij nodig hebben. Met zorglocaties in heel Nederland geven wij ouderen een liefdevol thuis om te wonen. En om die zorg zo goed mogelijk te geven, zoeken we vakantietoppers die het leuk vinden om onze ouderen de tijd van hun leven te geven.

Hoe gaan wij om met corona?

Bij Het Gouden Hart staat de veiligheid van onze bewoners en medewerkers voorop. We volgen op dit moment nog alle regels van het RIVM op. Uiteraard zonder dat onze zorg daaronder lijdt. Vragen hierover? Stel ze ons in de mail of tijdens je sollicitatiegesprek.