Vakantiewerk bij Het Gouden Hart

Ben je op zoek naar vakantiewerk en lijkt het je leuk om iets voor ouderen met dementie te betekenen? Dan hebben wij de vakantiebaan voor jou. Eén waar je veel leert, samenwerkt met leeftijdsgenoten en geen zorgachtergrond voor nodig hebt. Kom werken in één van onze zorgvilla’s, verdien lekker en geef onze bewoners de tijd van hun leven. Dat is vakantiewerk waar je verliefd op wordt!

We zoeken een…

Locatietopper

Geen zorgachtergrond nodig

Wat je gaat doen

  • je helpt bij de begeleiding van activiteiten, zoals het doen van spelletjes, wandelen of samen de krant lezen.
  • je maakt iedere dag een gezellig praatje met onze bewoners.
  • je ondersteunt bij het verzorgen van maaltijden. Denk aan brood smeren, tafeldekken, koffiezetten, etc.
  • je zorgt dat de kamers van de bewoners altijd spic en span zijn. Even stoffen, bedden opmaken en de was doen. Hoppa, zo weer schoon!

Check de hele vacature Solliciteer direct

Zorgtoppper

Minimaal afgerond tweede jaar Verzorgende IG met basiszorgstage en ADL-module/basiszorg vaardigheden. Of eerste jaar verpleegkundige niveau 4 of 5.

Wat je gaat doen

  • je ondersteunt het zorgpersoneel met de verzorging van onze ouderen. Denk aan het verzorgen van maaltijden en het aan- en uitkleden.
  • je zorgt elke dag voor een praatje, wandeling of spelletje. Dat voelt voor onze bewoners nóg meer als thuis.
  • je helpt met de huishoudelijke taken.
  • je observeert, signaleert en rapporteert over het gedrag van onze bewoners.
  • je draait mee in alle werkbesprekingen.

Check de hele vacature Solliciteer direct

Verdien direct € 50,- met de Vriendenbonus

Heb je een enthousiaste vriendin of vriend die ook vakantiewerk wil doen in de zorg? Ga samen aan de slag bij Het Gouden Hart! En omdat wij daar net zo enthousiast van worden als jij, geven we jou € 50,- voor iedere vriend(in) die minimaal drie weken met jou meewerkt. Bingo!

Wie is Het Gouden Hart?

Het Gouden Hart is een zorginstelling voor ouderen met dementie. In onze zorghuizen bieden wij ouderen met dementie een warm en geborgen thuis om te wonen en te leven. We vinden het belangrijk dat onze bewoners zich écht op hun plek voelen.  Daarom zoeken wij vakantietoppers die het leuk vinden om onze ouderen de tijd van hun leven te geven.

Hoe gaan wij om met corona?

Bij Het Gouden Hart staat de veiligheid van onze bewoners en medewerkers voorop. We werken op dit moment met mondkapjes én volgen alle regels van het RIVM op. Uiteraard zonder dat onze zorg daaronder lijdt. Vragen hierover? Stel ze ons in de mail of tijdens je sollicitatiegesprek.