Werken bij

Een gouden hart voor mensen die kwetsbaar ouder worden

Bij Het Gouden Hart zetten wij ons elke dag in voor een prettig leven voor onze bewoners. De zorgteams op locatie en medewerkers op het servicekantoor werken samen om hen een thuis te bieden met de beste persoonlijke zorg, aandacht en service. Elke dag staan we klaar voor bewoners en hun familie om hen te ondersteunen en te helpen waar we kunnen.

Het Gouden Hart als werkgever

We zijn niet alleen trots op de mensen die bij ons werken, we snappen ook dat zij iedere dag moeten waarmaken wat we onze bewoners en hun naasten beloven. Dat is een flinke verantwoordelijkheid. Daarom investeren we continu in onze medewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Alleen samen als team kunnen wij onze bewoners de persoonlijke zorg, aandacht en service bieden die zij verdienen. Als je onderdeel van ons team wordt, krijg je van ons veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. 
We moedigen het nemen van eigen verantwoordelijkheid aan en helpen je te groeien als professional met persoonlijk leiderschap.

Werken bij Het Gouden Hart?

Wil jij deel uitmaken van een succesvolle organisatie met een gouden hart voor kwetsbaar wordende ouderen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bij Het Gouden Hart? Kijk op onze vacaturepagina voor openstaande functies.

Wil je meer weten over werken bij Het Gouden Hart? Neem dan contact op met Babet Markerink (babet.markerink@korian.nl)

Open sollicitatie

Zie je geen passende openstaande functies, maar ben je wel enthousiast over Het Gouden Hart? Kijk dan op onze pagina voor open sollicitatie.

Tevreden medewerkers

Ook als werkgever willen we blijven groeien en ontwikkelen. Bieden we onze medewerkers  
de juiste ondersteuning? Is er genoeg ruimte voor ontwikkeling? Hoe staat het met de werkdruk? En natuurlijk, vinden onze medewerkers het leuk om bij Het Gouden Hart te werken. Daarom houden we ieder jaar een medewerkerstevredenheid onderzoek. De resultaten uit het onderzoeken nemen wij in onze aanpak.