Bekijk deze locatie
Een karakteristieke locatie midden in het groen

Welkom bij Het Gouden Hart Franeker

Aan de rand van Franeker, midden in het park, bevindt zich Het Gouden Hart Franeker. Het statige monumentale pand uit 1930 is in 2012 volledig gerenoveerd en wordt omringd door grote bomen en beschermde waterpartijen. De hoge plafonds en ramen maken het heerlijk licht. Onze bewoners eten de maaltijd graag samen in het restaurant of genieten buiten op het terras van de koffie. Regelmatig wordt er samen met de bewoners gebakken of wordt er een museum of voorstelling bezocht. De ruime locatie is een gezellig en sfeervol thuis met genoeg plek om op eigen tempo te genieten.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  9,5

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Het Gouden Hart Franeker biedt 48 woonruimtes, met keuze uit studio’s en appartementen. Alle appartementen hebben twee kamers en een keuken met afwasmachine, oven, magnetron, koelkast en kookplaat. Daarnaast hebben ze een eigen badkamer en toilet. De studio’s zijn eenkamerwoningen. Daarnaast is er een hoog-laagbed ter ondersteuning en zijn er beugels geïnstalleerd in het toilet en de badkamer voor de veiligheid en het comfort.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Fysiotherapeut
Ergotherapeut
Logopedist
Dieetadvies
Kapper
Pedicure
Psycholoog
Tandarts
Muziektherapie
Specialist Ouderengeneeskunde
Creatieve activiteiten
Huisarts
Geheugenspellen
Wandelen en bewegen

Wilt u alles op uw gemak doorlezen? Vraag dan gratis onze brochure aan.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners. In Het Gouden Hart Franeker is ook een onafhankelijke cliëntenvertrouwenspersoon aanwezig en ondersteunt u bij vragen over onvrijwillige zorg. Voor Het Gouden Hart Franeker is dit Sonja Bijlsma en ze is te bereiken via: SonjaBijlsma@quasir.nl

Marije Fakkert

Locatiemanager

Jetty Westra

Teamleider Zorg

Trea Bouma

Receptioniste

Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via 085 – 808 7020

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Vanaf de A31 bent u via afslag Franeker of Harlingen-Haven in zo’n 5 minuten bij ons. U kunt gemakkelijk voor de deur parkeren. Franeker heeft als oude academische stad en één van de Elfsteden een rijke geschiedenis. Het centrum en de winkels liggen op 10 minuten rijden van onze locatie. Met het planetarium, Museum Martena en de karakteristieke haven is het een heerlijke plek voor een stadswandeling.

Het Gouden Hart Franeker

Kening State 1
8802 VG Franeker

051-776 06 00
info@hetgoudenhart.nl

Het Gouden Hart Franeker

Kening State 1
8802 VG Franeker

Routebeschrijving

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom