Bekijk deze locatie
Een karakteristieke locatie midden in het groen

Welkom bij Het Gouden Hart Franeker

Aan de rand van Franeker, midden in het park, bevindt zich Het Gouden Hart Franeker. Het statige monumentale pand uit 1930 is in 2012 volledig gerenoveerd en wordt omringd door grote bomen en beschermde waterpartijen. De hoge plafonds en ramen maken het heerlijk licht. Onze bewoners eten de maaltijd graag samen in het restaurant of genieten buiten op het terras van de koffie. Regelmatig wordt er samen met de bewoners gebakken of wordt er een museum of voorstelling bezocht. De ruime locatie is een gezellig en sfeervol thuis met genoeg plek om op eigen tempo te genieten.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  9,4

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Het Gouden Hart Franeker biedt 48 woonruimtes, met keuze uit studio’s (voor tijdelijk verblijf) en appartementen. Alle appartementen hebben twee kamers en een keuken met afwasmachine, oven, magnetron, koelkast en kookplaat. Daarnaast hebben ze een eigen badkamer en toilet. De studio’s zijn eenkamerwoningen. Het Gouden Hart kent een all-in tarief. De servicekosten bevatten verschillende onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijden en de activiteiten, maar ook de was en schoonmaak van het appartement. Voor een aantal appartementen in Het Gouden Hart Franeker is het mogelijk om een keuze in deze aangeboden services te maken. En zo uw eigen pakket aan services samen te stellen. Wilt u bijvoorbeeld zelf blijven koken of toch liever lekker mee-eten? Het is uw keuze.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Fysiotherapeut
Ergotherapeut
Logopedist
Dieetadvies
Kapper
Pedicure
Psycholoog
Tandarts
Muziektherapie
Specialist Ouderengeneeskunde
Creatieve activiteiten
Huisarts
Geheugenspellen
Wandelen en bewegen
Rolstoeltoegankelijk
Echtparen welkom

Wilt u alles op uw gemak doorlezen? Vraag dan gratis onze brochure aan.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager a.i. Marije Fakkert

Marije Fakkert

Locatiemanager a.i.
Teamleider Zorg Betty Schurer

Betty Schurer

Teamleider Zorg
Teamleider Facilitair Trea Bouma

Trea Bouma

Teamleider Facilitair

Heeft u vragen? Bel ons klantcontactcentrum via 085 – 808 7020

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Vanaf de A31 bent u via afslag Franeker of Harlingen-Haven in zo’n 5 minuten bij ons. U kunt gemakkelijk voor de deur parkeren. Franeker heeft als oude academische stad en één van de Elfsteden een rijke geschiedenis. Het centrum en de winkels liggen op 10 minuten rijden van onze locatie. Met het planetarium, Museum Martena en de karakteristieke haven is het een heerlijke plek voor een stadswandeling.

Het Gouden Hart Franeker

Kening State 1
8802 VG Franeker

0517- 76 06 00
info@hetgoudenhart.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom