Bekijk deze locatie
Prachtig wonen tussen het dorp en het groen

Welkom bij Het Gouden Hart Leersum

Aan de Utrechtse Heuvelrug, vlak tegen de bossen, ligt het rustige dorpje Leersum. In het voormalige gemeentehuis aan de rand van het dorp vindt u Het Gouden Hart Leersum met 26 appartementen. De appartementen kijken uit op de prachtige binnentuin en variëren in oppervlakte van 31 tot 61 m2.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8,0

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Elk appartement is voorzien van slimme techniek voor comfort en veiligheid, zoals alarmsystemen en sensoren. Deze kunnen we aanzetten, indien u zich daar veiliger bij voelt. U krijgt ook uw eigen persoonsalarmering. Elk appartement heeft een woonkamer met slaapgelegenheid en een eigen badkamer die voorzien is van douchestoel en toiletbeugels. Alle appartementen en badkamers zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige appartementen hebben bovendien een kitchenette. De huiselijke keuken van de locatie zit aan de woonkamer vast, een warme en lichte plek waar de hoge ramen een heerlijk zicht op de verzorgde binnentuin bieden. Hiernaast bevindt zich de gezellige eetkamer. De aparte tv-kamer biedt rust en privacy, maar kan ook gebruikt worden voor gezamenlijke activiteiten. Er is een professionele, gesloten keuken aanwezig voor de maaltijden.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Fysiotherapie
Ergotherapie
Logopedist
Dieetadvies
Kapper
Pedicure
Psycholoog
Tandarts
Specialist Ouderengeneeskunde
Creatieve activiteiten
Huisarts
Geheugenspellen
Wandelen en bewegen
Rolstoeltoegankelijk
Echtparen welkom

Alles op uw gemak doorlezen? Vraag gratis de brochure aan.

inloopochtend

Iedere maandag organiseert Het Gouden Hart Leersum tussen 10.00 – 12.00 uur een inloopochtend. Er is dan volop gelegenheid om de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen. Loop gerust even binnen, locatiemanager Gooitske Pool ontvangt u graag!

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Gooitske Pool

Gooitske Pool

Locatiemanager
Coördinator Activiteiten & Welzijn  Linda Slot

Linda Slot

Coördinator Activiteiten & Welzijn

Heeft u vragen? Bel ons klantcontactcentrum via 085 – 808 7020

Praktische zaken

Bereikbaarheid

De locatie is gelegen aan de N225 die door Leersum loopt. Deze bereikt u via de A12 afslag Maarsbergen. Vanuit onze locatie kunt u heerlijk wandelen op de Utrechtse Heuvelrug richting buurtschap Ginkel. Het centrum van Leersum ligt op loopafstand en heeft vele gezellige terrasjes en restaurants.

Het Gouden Hart Leersum

Rijksstraatweg 46
3956 CR Leersum

034 374 5207
info@hetgoudenhart.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom