Bekijk deze locatie
Alle rust en gemak aan de rand van de stad

Welkom bij Het Gouden Hart Leiden

Aan de zuidelijke rand van het historische Leiden ligt Het Gouden Hart Leiden. De locatie bestaat uit twee delen: het originele deel en een gerenoveerde vleugel. Het restaurant is modern en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien, inclusief een gezellig stadscafé. De hoge ramen laten veel licht binnen en maken het een aangename plek om bij te kletsen of in alle rust van uw koffie te genieten.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8,4

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Op de locatie zijn een kapsalon/beautyruimte en fysioruimte aanwezig. De fysiopraktijk behandelt ook mensen van buitenaf. In het restaurant kunnen ook gasten van buiten de locatie aanschuiven tegen betaling. Wel zo gezellig! Elk appartement is voorzien van een zorgalarmsysteem en is rolstoeltoegankelijk. De appartementen zijn ruim en licht. De bewoners kunnen zich ook even terugtrekken in het stadscafé of samen van de zon genieten op het terras aan het water. In de huiskamer komen onze bewoners graag samen voor creatieve activiteiten, de wekelijkse beweging of een spelletje. Het Gouden Hart kent een all-in tarief. De servicekosten bevatten verschillende onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijden en de activiteiten, maar ook de was en schoonmaak van het appartement. Voor een beperkt aantal appartementen in Het Gouden Hart Leiden is het mogelijk om een keuze in deze aangeboden services te maken. En zo uw eigen pakket aan services samen te stellen. Wilt u bijvoorbeeld zelf blijven koken of toch liever lekker mee-eten? Het is uw keuze.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Fysiotherapeut
Ergotherapeut
Logopedist
Dieetadvies
Kapper
Pedicure
Schoonheidsspecialist
Psycholoog
Muziektherapie
Creatieve activiteiten
Huisarts
Geheugenspellen
Wandelen en bewegen
Rolstoeltoegankelijk
Echtparen welkom

Wilt u alles op uw gemak doorlezen? Vraag gratis onze brochure aan.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Elka Velema

Elka Velema

Locatiemanager
Facilitair Manager Frank Kampkes

Frank Kampkes

Facilitair Manager
Teamleider Rineke van Zwieten

Rineke van Zwieten

Teamleider

Heeft u vragen? Bel ons klantcontactcentrum via 085 – 808 7020

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Het Gouden Hart Leiden ligt dicht bij de uitvalswegen. Vanaf de A4 afslag Zoeterwoude-Dorp staat u in zo’n 5 minuten voor deur. Er is een klein winkelcentrum met apotheek op 5 minuten lopen, terwijl het historische centrum van Leiden met een wandeling van een half uurtje te bereiken is. Met de vele winkels, restaurants, musea, wereldberoemde Hortus Botanicus en oude burcht is er genoeg te bekijken en beleven.

Het Gouden Hart Leiden

Bachstraat 712
2324 HG Leiden

071 782 0000
info@hetgoudenhart.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom