Bekijk deze locatie
Laat u verrassen

Welkom bij Het Gouden Hart Lelystad

Appartementen en studio's beschikbaar
Woonkosten € 2.900 - € 4.600 Bekijk op de kaart

In de wijk de Landerijen in Lelystad bevindt zich Het Gouden Hart Lelystad. Groen, ruim, veilig en comfortabel, dat is wonen in Lelystad. Deze nieuw gebouwde zorgvilla biedt wonen met of zonder zorg aan ouderen, met in totaal 45 appartementen. 32 appartementen zijn bestemd voor bewoners met een hoge zorgbehoefte. De overige 13 appartementen zijn voor mensen met een lichte zorgvraag en echtparen.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8,5

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

32 appartementen zijn bestemd voor ouderen met een psychogeriatrische zorgvraag, zoals geheugenproblematiek. De overige 13 appartementen zijn voor ouderen zonder indicatie of met een lichte somatische zorgvraag. Ook echtparen kunnen hier hun intrek nemen. Omdat in het pand verschillende doelgroepen welkom zijn, heeft Het Gouden Hart Lelystad 2 ingangen en daarom ook 2 adressen. In het pand komen bewoners bij elkaar in de diverse sfeervolle gezamenlijke ruimtes. De besloten binnentuin geeft bewoners de mogelijkheid om heerlijk in de buitenlucht te kunnen genieten. Het Gouden Hart kent een all-in tarief. De servicekosten bevatten verschillende onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijden en de activiteiten, maar ook de was en schoonmaak van het appartement. Voor een beperkt aantal appartementen in Het Gouden Hart Lelystad is het mogelijk om een keuze in deze aangeboden services te maken. En zo uw eigen pakket aan services samen te stellen. Wilt u bijvoorbeeld zelf blijven koken of toch liever lekker mee-eten? Het is uw keuze.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Alles op uw gemak doorlezen? Vraag gratis de brochure aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager a.i. Peter Mooij

Peter Mooij

Locatiemanager a.i.

Heeft u vragen? Bel ons klantcontactcentrum via 085 – 808 7020

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Het Gouden Hart Lelystad ligt in de wijk de Landerijen in Zuidoost Lelystad. Een mooie nieuwe wijk aan de rand van Lelystad maar ook op 5 minuten van het stadshart. Dichtbij diverse voorziening maar ook uitvalswegen als de A6. Verder liggen op afzienbare afstand zowel natuurpark Lelystad als de Oostvaardersplassen.

Het Gouden Hart Lelystad

Brederode 1 t/m 33 en Cannenburch 170 t/m 194
8226 TS Lelystad

032 - 0799 650
info@hetgoudenhart.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom