Bekijk deze locatie
Laat je verrassen

Welkom bij Het Gouden Hart Lelystad

In de wijk de Landerijen in Lelystad wordt momenteel hard gewerkt aan Het Gouden Hart Lelystad. Groen, ruim, veilig en comfortabel, dat is wonen in Lelystad. Deze nieuwbouw zorgvilla biedt wonen met of zonder zorg aan ouderen, met in totaal 45 appartementen. 32 appartementen zijn bestemd voor bewoners met een hoge zorgbehoefte. De overige 13 appartementen zijn voor mensen met een lichte zorgvraag en echtparen. De verwachte opening is in het voorjaar van 2021.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8,6

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

32 appartementen zijn bestemd voor ouderen met een psychogeriatrische zorgvraag, zoals geheugenproblematiek. De overige 13 appartementen zijn voor ouderen zonder indicatie of met een lichte somatische zorgvraag. Ook echtparen kunnen hier hun intrek nemen. Omdat in het pand verschillende doelgroepen welkom zijn, heeft Het Gouden Hart Lelystad 2 ingangen en daarom ook 2 adressen. In het pand komen bewoners bij elkaar in de diverse sfeervolle gezamenlijke ruimtes. De besloten binnentuin geeft bewoners de mogelijkheid om heerlijk in de buitenlucht te kunnen genieten.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Alles op uw gemak doorlezen? Vraag gratis de brochure aan

Ons zorgteam

Binnenkort stelt het nieuwe zorgteam zich hier aan u voor.

Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via 085 – 808 7020

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Het Gouden Hart Lelystad ligt in de wijk de Landerijen in Zuidoost Lelystad. Een mooie nieuwe wijk aan de rand van Lelystad maar ook op 5 minuten van het stadshart. Dichtbij diverse voorziening maar ook uitvalswegen als de A6. Verder liggen op afzienbare afstand zowel natuurpark Lelystad als de Oostvaardersplassen.

Het Gouden Hart Lelystad

Brederode 1 t/m 33 en Cannenburch 170 t/m 194
8226 TS Lelystad

085 808 70 20
info@hetgoudenhart.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom