Bekijk deze locatie
Aan de rand van Nijmegen geborgen genieten

Welkom bij Het Gouden Hart Nijmegen

In het stadsdeel Dukenburg wordt hard gewerkt aan Het Gouden Hart Nijmegen. De aan de rand van Nijmegen liggende “Orangerie” wordt momenteel omgetoverd tot 54 luxe appartementen waar persoonlijke aandacht centraal staat. De locatie wordt in twee delen opgedeeld met 36 zorgstudio’s en 18 assistentiewoningen. De zorgvraag kan variëren tussen vrijwel geen zorgvraag en 24-uurszorg. Verwachte opening is in het najaar van 2021.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8,6

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

De 36 zorgstudio’s zijn ingericht voor bewoners met psychogeriatrische zorgvraag. De 18 assistentiewoningen zijn voor ouderen met een lichte zorgvraag. Vanuit het restaurant en woonkamer op de begane grond kijken bewoners uit op een winkelcentrum en een basisschool. Ook is er een grote dagbestedingsruimte op de begane grond aanwezig. De omsloten luxe binnentuin geeft bewoners de mogelijkheid om heerlijk in de buitenlucht te genieten.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Ons zorgteam

Binnenkort stelt het nieuwe zorgteam zich hier aan u voor.

Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via 085 – 808 7020

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Het Gouden Hart Nijmegen ligt aan de rand van Nijmegen in de Malvert, dichtbij diverse voorzieningen en uitvalswegen als de A73. Op ongeveer 15 minuten met de auto vindt u het prachtige oude centrum van Nijmegen. De Hatertse en Overasseltse vennen liggen op 5 minuten met de auto.

Het Gouden Hart Nijmegen

Malvert 5004
6538 DM Nijmegen

085 808 70 20
info@hetgoudenhart.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom