Bekijk deze locatie
Aan de rand van Nijmegen geborgen genieten

Welkom bij Het Gouden Hart Nijmegen

In het stadsdeel Dukenburg wordt hard gewerkt aan Het Gouden Hart Nijmegen. De aan de rand van Nijmegen liggende “Orangerie” wordt momenteel omgetoverd tot 64 luxe appartementen waar persoonlijke aandacht centraal staat. De zorgvraag kan variëren tussen vrijwel geen zorgvraag en 24-uurszorg. Verwachte opening is begin 2022.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8,6

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Vanuit het restaurant op de begane grond kijken bewoners uit op een winkelcentrum en een basisschool. Ook is er een grote ontmoetingsruimte op de begane grond aanwezig. De luxe tuin geeft bewoners de mogelijkheid om heerlijk in de buitenlucht te genieten. De appartementen variëren in grootte tussen de 30m2 en 71 m2. Ook partners zonder zorgvraag zijn welkom.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Rolstoeltoegankelijk
Echtparen welkom
Activiteiten
Wandelen en bewegen

Alles op uw gemak doorlezen? Vraag gratis de brochure aan

Kom naar onze open dag!

Sfeer proeven bij Het Gouden Hart Nijmegen? Kom dan naar onze open dag op donderdag 16 of zaterdag 18 december. Er is dan volop gelegenheid om de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen. Wel vragen wij u om u in te schrijven voor één van de tijdsblokken via ons inschrijfformulier.

Ons zorgteam

Binnenkort stelt het nieuwe zorgteam zich hier aan u voor.

Locatiemanager Erika Hermans-Lagendijk

Erika Hermans-Lagendijk

Locatiemanager

Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via 085 – 808 7020

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Het Gouden Hart Nijmegen ligt aan de rand van Nijmegen in de Malvert, dichtbij diverse voorzieningen en uitvalswegen als de A73. Op ongeveer 15 minuten met de auto vindt u het prachtige oude centrum van Nijmegen. De Hatertse en Overasseltse vennen liggen op 5 minuten met de auto.

Het Gouden Hart Nijmegen

Malvert 5004
6538 DM Nijmegen

085 808 70 20
info@hetgoudenhart.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom