Bekijk deze locatie
Prachtig klooster gelegen in parkachtige tuin

Welkom bij Het Gouden Hart Residentie Mariëndaal

Aan de rand van Velp in Noord-Brabant vindt u de karakteristieke Residentie Mariëndaal. Dit voormalige klooster ligt prachtig tussen de bomen in een parkachtige tuin volgens Engelse landschapsstijl. Met dank aan de gewelven, hoge ramen, brede kloostergangen en de prachtige ornamenten is de rijke historie overal voelbaar en waant u zich soms even in een andere wereld. Door de monumentale bouw zijn alle kamers anders. In een aantal gevallen biedt het uitkijk over de kloostertuinen, vijvers, bospartijen en wandelpaden.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  9,1

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Residentie Mariëndaal heeft 34 luxe appartementen, tussen de 33 en 77 vierkante meter. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met aparte slaapkamer, een keuken en een badkamer met toilet. Er is een lift aanwezig en het gebouw is toegankelijk voor rolstoelen. Kwaliteit staat centraal. Residentie Mariëndaal heeft daarom een eigen keuken met kok, waar heerlijke verse maaltijden worden bereidt. In een sfeervolle ruimte op de begane vloer organiseren we activiteiten. Verder zijn ook een kapper en pedicure aanwezig. In het grand café serveren we een heerlijk kopje koffie of thee, lekker gebak of een borrel. U leest er ontspannen de krant, legt een puzzel of speelt een spelletje. En de omgeving is ideaal voor een blokje om of een stevige wandeling.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Fysiotherapeut
Ergotherapeut
Landschapstuin
Wandelen
Specialist Ouderengeneeskunde
Creatieve activiteiten
Echtparen welkom
Rolstoeltoegankelijk
Huisarts

Alles op uw gemak doorlezen? Vraag gratis de brochure aan

Herstelzorg

Naast woonzorg bieden we op deze locatie ook herstelzorg onder de naam Dores Herstelzorg Residentie Mariëndaal aan. Een heerlijke plek om onder begeleiding van het beste zorg- en behandelteam te werken aan uw herstel.

Kijk voor meer informatie op www.doresherstelzorg.nl

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Erika Hermans-Lagendijk

Erika Hermans-Lagendijk

Locatiemanager

Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via 085 – 808 7020

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Residentie Mariëndaal in Velp (N.B.) nabij Grave bereikt u via de N324 tussen De Elft en Reek. Grave, een mooie vestingstad, ligt op een kleine 3 km afstand. Grave heeft een mooi authentiek centrum dat vol staat met fraai gerestaureerde panden. Verder bent u met 30 minuten rijden in het prachtige oude centrum van Nijmegen.

Het Gouden Hart Residentie Mariëndaal

Tolschestraat 2
5363 TC Velp

048 647 9500
info@hetgoudenhart.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom