Bekijk deze locatie
Modern wonen in het groen

Welkom bij Het Gouden Hart Wezep

Midden in het autovrije Parc de Zwijger staat Het Gouden Hart Wezep. De voormalige kazerne in het mooie en rustige dorp aan de rand van de Veluwe, is omgebouwd tot een kleinschalige locatie met hoge ramen en een karakteristieke entree. Er is een sfeervolle keuken en twee woonkamers waar de bewoners graag samen komen voor een praatje of gezellige activiteiten.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8,9

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Elke luxe studio heeft een woonkamer met slaapgelegenheid en een eigen badkamer met toilet. Daarnaast is elke studio voorzien van slimme technieken die we kunnen inschakelen wanneer dit nodig is of wanneer u daar behoefte aan heeft, denk hierbij bijvoorbeeld aan personenalarmering. De gehele locatie is rolstoeltoegankelijk. Het L-vormige gebouw heeft een tuin en meerdere terrassen, waaronder eentje op het zuiden. Zo kunnen bewoners heerlijk in de buitenlucht van de zon genieten. Ook hebben we moesbakken die door bewoners zelf onderhouden wordt. Ook gaan ze graag samen de deur uit om een stukje te varen, een hapje te eten of een museum te bezoeken. Vanaf de locatie kijkt men uit over de prachtige tuin met fontein.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Fysiotherapeut
Ergotherapeut
Logopedie
Dieetadvies
Kapper
Pedicure
Schoonheidsspecialist
Psycholoog
Tandarts
Specialist Ouderengeneeskunde
Creatieve activiteiten
Huisarts
Geheugenspellen
Wandelen en bewegen

Alles op uw gemak doorlezen? Vraag gratis de brochure aan.

Ons zorgteam

Ik en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners. In Het Gouden Hart Wezep is ook een onafhankelijke cliëntenvertrouwenspersoon aanwezig en ondersteunt u bij vragen over onvrijwillige zorg. Voor Het Gouden Hart Wezep is dit Mark Lindeboom en ze is te bereiken via: m.lindeboom@hetlsr.nl

Ruud van Doorn

Locatiemanager

Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via 085 – 808 7020

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Het Gouden Hart Wezep ligt in een heerlijke, landelijke omgeving waar de mensen elkaar nog kennen. Het omliggende gebied is perfect om te wandelen en het dorpscentrum is op 500 meter afstand. Bovendien ligt het pittoreske Hattem op 10 minuten rijden. De entree van de locatie is gelegen aan de Zuiderzeestraatweg. Zowel vanaf de A28 afslag Wezep of de A50 afslag Hattem staat u binnen 10 minuten bij ons voor de deur. Hier kunt u ook gemakkelijk parkeren.

Het Gouden Hart Wezep

Parc de Zwijger 3
8091 CZ Wezep

085 – 808 7020
info@hetgoudenhart.nl

Het Gouden Hart Wezep

Parc de Zwijger 3
8091 CZ Wezep

Routebeschrijving

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom