Bekijk deze locatie
Huiselijke sfeer op een statige locatie

Welkom bij Het Gouden Hart Kampen

Aan de Koornmarkt, midden in het historisch centrum van Kampen, ligt Het Gouden Hart Kampen. Het monumentale pand aan het oudste plein van de Hanzestad heeft veel authentieke details, maar is van alle moderne gemakken voorzien. De locatie heeft 26 appartementen en 11 studio's voor een kleine woongroep. Elk appartement heeft een woonkamer met slaapgelegenheid en een eigen badkamer. De appartementen die geschikt zijn voor echtparen, hebben bovendien een kitchenette. De studio's hebben een eigen badkamer en zijn zeer geschikt voor ouderen met geheugenproblematiek.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8,3

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en elke verdieping is bereikbaar met de lift. De appartementen en studio's hebben een oppervlakte tussen de 23 en 59 vierkante meter. Iedere bewoner krijgt een persoonlijk alarmeringssysteem waarmee 24 uur per dag hulp kan worden ingeroepen. De bewoners brengen samen graag een bezoek aan een museum of maken een wandeling. Voor bewoners die daar behoefte aan hebben, gaan we regelmatig naar de naastgelegen Bovenkerk. Er is een prachtige binnentuin met gezellige terrassen. Heel fijn om hier op een zonnige dag te genieten van een kopje koffie of wijntje. De tuin wordt gekleurd door hagen en hortensia’s. De woon-eetkamer is met zijn hoge ramen en ruimte lichtinval het warme hart van de locatie. Hier genieten onze bewoners samen van het eten, zijn er creatieve activiteiten of geniet men gewoon even van de rust. Daarnaast zijn er een zonnige serre en bibliotheek waar u in alle rust een boekje of de krant kunt lezen. Het gedeelte in de villa met de studio's heeft ook een fysioruimte.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Fysiotherapeut
Ergotherapeut
Logopedist
Dieetadvies
Kapper
Pedicure
Psycholoog
Tandarts
Muziektherapie
Specialist Ouderengeneeskunde
Creatieve activiteiten
Geheugenspellen
Wandelen en bewegen

Wilt u alles op uw gemak doorlezen? Vraag gratis de brochure aan.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Ruud van Doorn

Locatiemanager

Ellen ten Hove

Zorgcoördinator

Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via 085 – 808 7020

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Via de N50 afslag Kampen bent u binnen 5 minuten bij ons. De parkeerplaats Hofstraat 48 is op 5 minuten lopen. De authentieke binnenstad en IJsselkade zijn perfecte plekken voor een heerlijke stadwandeling. Alle winkels en voorzieningen zijn om de hoek.

Het Gouden Hart Kampen

Koornmarkt 1 (ingang Prinsenstraat)
8261 JX Kampen

088 525 3900
info@hetgoudenhart.nl

Het Gouden Hart Kampen

Koornmarkt 1 (ingang Prinsenstraat)
8261 JX Kampen

Routebeschrijving

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom