Het Gouden Hart Nijmegen officieel geopend!

1 april 2022

Gister is Het Gouden Hart Nijmegen officieel geopend. De oude ‘Orangerie’ is in de afgelopen periode volledig gerenoveerd tot een prachtige moderne zorglocatie. Tijdens een mooi feest voor bewoners en medewerkers hebben de eerste bewoners, samen met Wethouder Grete Visser, de locatie geopend.

Grete Visser is als wethouder in Nijmegen verantwoordelijk voor onderwijs, welzijn en zorg. Leuk detail: Grete Visser is eerder directeur is geweest van de Orangerie, zij liep bij binnenkomst dan ook rechtstreeks naar haar kantoor: “Alleen was dit nu geen kantoor meer maar een prachtig appartement”, aldus Grete.

Bewoners Joop, Bep en Jopie werden door Erika Hermans-Lagendijk, locatiemanager bij Het Gouden Hart Nijmegen, geïnterviewd. Bep was de eerste bewoner die kwam inhuizen. Of ze het spannend vond zo alleen? “Ik wist eigenlijk niet dat ik de eerste was. Dus toen ik dat hoorde vond ik dat ook niet zo leuk, maar dat veranderde snel want ik werd door iedereen zo in de watten gelegd, het was heerlijk!” Er werd een prachtig gedicht door Joop voorgedragen waarna het tijd was om op die rode knop te drukken. Met een luide knal en een lawine van confetti werd Het Gouden Hart Nijmegen officieel geopend.