Het Gouden Hart zoekt VIG’ers

Voor verschillende locaties van Het Gouden Hart zijn wij op zoek naar Verzorgenden IG! Jij hebt bewust gekozen voor het vak omdat jij graag de oudere medemens extra aandacht geeft. Jij wilt onze bewoners (van somatisch tot lichte dementie) de beste zorg wil geven en je draagt graag bij aan het vergroten en activeren van de eigen regie van onze bewoners. Met je warme persoonlijkheid ben je gericht op échte aandacht en je houdt altijd het belang van onze bewoners en naasten in het oog.
Wil jij onze bewoners een echt tweede thuis geven? En geniet jij van een mooie, warme en luxe werkomgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw werkzaamheden

Een superleuke diverse rol! Je maakt deel uit van een hecht zorgteam en je bent werkzaam binnen een van onze prachtige luxueuze zorgvilla’s! Jij bent graag verantwoordelijk voor de zorgverlening zoals deze beschreven is in het zorgplan van de bewoners. Je biedt dagelijks persoonlijke, belevingsgerichte zorg en je ondersteunt de bewoners bij hun dagelijkse leven en activiteiten. Zo maak je graag een wandelingetje, een praatje of je ondersteunt hen bij de dagelijkse verzorging. Dienstverlenend en gastgericht zijn zit immers in je bloed!
Je bent in deze functie tevens EVV’ er en je legt, indien wenselijk of noodzakelijk, contact met diverse externe partijen. Collega’s omschrijven jou als empathisch, geduldig en daadkrachtig. Je durft beslissingen te nemen als dat nodig is en je houdt altijd het welzijn van onze bewoners voor ogen. Je kan goed luisteren en je zorgt altijd voor een veilige basis.

Wat breng jij Het Gouden Hart

 • Je hebt minimaal een MBO zorgdiploma Verzorgende IG 3
 • Je hebt sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden en je bent een topper in luisteren
 • Je bent oplossingsgericht, verantwoordelijk, gastvrij en je hebt respect voor onze bewoners
 • Je kunt goed zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Je bent zorgzaam en alert
 • Je bent flexibel inzetbaar in alle diensten (dagdienst, late dienst en nachtdienst)

Over het Gouden Hart

Het Gouden Hart is ontstaan met als doel om wonen en zorg voor ouderen beter én betaalbaarder te maken. Er wordt geïnvesteerd in mensen die voor de bewoners het verschil maken. Doordat de zorg efficiënt wordt georganiseerd, zijn er op onze locaties altijd genoeg medewerkers beschikbaar voor persoonlijke zorg en service. Want het zijn ook de kleine dingen die onze bewoners gewend zijn, die voor hen een prettig leven maken: een advocaatje bij de koffie, hun favoriete wijn of de bloemen van het seizoen.
Wij geloven in een kleinschalige aanpak van zorg. Dat is niet alleen persoonlijker en prettiger. Hierdoor zijn we ook een stuk slagvaardiger en kunnen we beter maatwerk leveren. We zijn groot genoeg om waar nodig gespecialiseerde zorg te bieden en klein genoeg om onze bewoners en cliënten echt te kennen.

Onderdeel van Korian

Het Gouden Hart is met trots onderdeel van Korian Nederland. De Korian Groep is een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor welzijn, zorg en ondersteuning van ouderen in Europa. Vanuit de basiswaarden verantwoordelijkheid, welwillendheid, transparantie en initiatief, bieden wij positieve zorg op maat, met een sterk kleinschalig en lokaal karakter. Hierbij gaan we verder dan de dagelijkse medische zorg. Met onze persoonlijke en positieve aanpak staat de kwaliteit van leven van onze bewoners altijd centraal. Voor ons en onze cliënten betekent de verbondenheid met Korian een solide financiële basis en uitwisseling van kennis en ervaring.

Wat bieden we jou?

 • Een fijn, warme, luxueuze werkomgeving! Wij geloven dat iedereen even belangrijk is en we hechten daarom veel waarde aan jouw mening. We zorgen ervoor dat jij optimaal kunt functioneren en met veel plezier en aandacht je werkzaamheden kunt uitvoeren. Alle collega’s in de zorg zijn gediplomeerd en hebben passie voor het vak.
 • Je ontvangt een passend salaris conform de CAO-VVT en je geniet uitstekende secundaire arbeidvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Je ontvangt een jaarcontract met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren. De contracturen bepalen we in overleg met jou en we proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen
 • je observeert, signaleert en rapporteert over het gedrag van onze bewoners.
 • Het Gouden Hart maakt onderdeel uit van een gezonde, beursgenoteerde zorgonderneming met volop mogelijkheden om door te groeien. Kijk voor meer informatie

Interesse?

Kom jij ons team versterken? Wij ontvangen graag je sollicitatie via onderstaand formulier. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Contactpersoon voor deze vacature is Babet Markerink, recruiter, telefoonnummer 06-82646924.

Een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure (de kosten hiervan worden vergoed)

Acquisitie naar aan aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld