Open dag op zaterdag 6 april!

5 maart 2024

Met kleinschalige locaties waar echte aandacht centraal staat, biedt Korian Nederland hoogwaardige zorg aan haar bewoners. Op zaterdag 6 april kunt u tijdens de open dag sfeer proeven op de locaties, het zorgteam ontmoeten en vragen stellen.

Diverse locaties van Stepping Stones, Rosorum, Hestia Zorg en Het Gouden Hart nemen deel aan deze open dag. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Wilt u meerdere locaties bezoeken? Dat is zeker mogelijk. Neem dan contact op via 085 – 808 7020 op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur.

Andere dag?

Voor wie niet in de gelegenheid is om op 6 april langs te komen, biedt Het Gouden Hart de mogelijkheid om een persoonlijke rondleiding op een andere dag te regelen. U kunt op de pagina van de zorgvilla van uw keuze een rondleiding inplannen of een brochure aanvragen.

Werken bij Korian Nederland?

Geïnteresseerden in een carrière bij Korian Nederland zijn ook van harte welkom op de open dag. Door op het formulier aan te geven dat u interesse heeft om te werken op een van de woonlocaties of als vrijwilliger een bijdrage te leveren, kunt u kennismaken met de organisatie en de mogelijkheden bespreken.

Zien we u op de open dag zaterdag 6 april?

Meld u nu aan voor de open dag!