Bekijk deze locatie
Modern genieten midden in het groen

Welkom bij Het Gouden Hart Almere

Midden in het groene Laterna Magikapark bevindt zich vanaf begin 2024 Het Gouden Hart Almere. Een oase van groen en rust, omringd door stadse voorzieningen en van alle gemakken voorzien. Het gebouw heeft zowel één- als tweekamerappartementen tussen de 34 m2 en 40 m2. In de gezamenlijke ruimtes wordt gezellig samen gegeten of een activiteit georganiseerd. En de grote centraal gelegen tuin nodigt uit om heerlijk te wandelen of te genieten op een van de terrassen.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8,9

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Er zijn 68 eenkamer- en tweekamerappartementen. Een aantal appartementen is geschikt voor echtparen. In het pand komen bewoners bij elkaar in de diverse sfeervolle gezamenlijke ruimtes. Daarnaast is er een fysioruimte en kapsalon aanwezig. De besloten tuin geeft bewoners de mogelijkheid om heerlijk in de buitenlucht te kunnen genieten. We organiseren zorg samen met andere (lokale) zorgprofessionals. Denk aan een huisarts, fysiotherapeut, tandarts of specialist ouderengeneeskunde. U heeft vrije artsenkeuze; de meeste zorgvilla’s hebben ook intensieve samenwerkingen waar u gebruik van kunt maken. De zorgkosten worden door de zorgverzekeraar vergoed volgens uw afgesproken polis. Verder kent Het Gouden Hart een all-in tarief, met woonkosten en servicekosten. Deze bevatten verschillende onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijden en de activiteiten, maar ook de was en schoonmaak van het appartement.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Huisarts
Echtparen welkom
Rolstoeltoegankelijk
Wandelen en bewegen
Activiteiten
Fysiotherapeut
Kapper

Kom naar ons koffie inloopmoment

Sfeer proeven? Loop elke eerste woensdag van de maand vrijblijvend binnen tussen 10:00 en 12:00 uur. Er is dan volop gelegenheid om de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen. Aanmelden is niet nodig.

Ons zorgteam

Het team stelt zich graag aan u voor:

Locatiemanager Wanda Aden

Wanda Aden

Locatiemanager
Kwaliteitsverpleegkundige Petra Giele

Petra Giele

Kwaliteitsverpleegkundige
Verpleegkundige Priscilla de Harder

Priscilla de Harder

Verpleegkundige

Heeft u vragen? Bel ons klantcontactcentrum via 085 – 808 7020

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Het Gouden Hart Almere ligt aan de rand van Almere Stad in het Laterna Magikapark, dichtbij diverse voorzieningen en uitvalswegen als de A6. Op ongeveer 5 minuten met de auto vindt u het centrum van Almere.

Het Gouden Hart Almere

Bunuellaan 1
1325 PP Almere

085 - 808 70 20
info@hetgoudenhart.nl

Schrijf in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen