Bekijk deze locatie
Rust en ruimte in het groen

Welkom bij Het Gouden Hart Huis ter Heide

In de rustige en bosrijke omgeving van Huis ter Heide, aan de Ruysdaellaan, ligt Het Gouden Hart Huis ter Heide. Met 50 appartementen, tussen de 35 m2 en 85 m2, heeft u verschillende mogelijkheden. Elk appartement heeft een kitchenette of keuken, balkon of terrasje, badkamer en bergruimte. Naast de gezamenlijke huiskamer vindt u in het souterrain de Samayahof, onze activiteitenruimte met fysio en wellness. Natuurlijk kunt u een hapje eten in ons restaurant en op zonnige dagen zit u heerlijk op een van onze twee terrassen. De bewoners gaan vaak samen wandelen in de nabijgelegen natuur, een stukje fietsen met de duofiets of samen iets lekkers bakken.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8,5

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Elke verdieping is bereikbaar met de lift en het hele gebouw is rolstoeltoegankelijk. De middelgrote en grote kamers zijn ruim genoeg voor echtparen. De grotere appartementen hebben een eigen keuken met vaatwasser, inductieplaat en koelkast. We hebben een kleine winkel waar bewoners de belangrijkste boodschappen kunnen doen. Wel zo handig. Den Dolder en Zeist zijn de dichtstbijzijnde plaatsen met gezellige winkelgebieden.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Fysiotherapeut
Ergotherapeut
Creatieve activiteiten
Dieetadvies
Kapper
Pedicure
Schoonheidsspecialist
Tandarts
Specialist Ouderengeneeskunde
Huisarts
Geheugenspellen
Wandelen en bewegen

Alles op uw gemak doorlezen? Vraag nu gratis de brochure aan.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners. In Het Gouden Hart Huis ter Heide is ook een onafhankelijke cliëntenvertrouwenspersoon aanwezig en ondersteunt u bij vragen over onvrijwillige zorg. Voor Het Gouden Hart Huis ter Heide is dit Angelina Awandatu en ze is te bereiken via: A.Awondatu@zorgstemvertrouwenspersonen.nl

Cristel Klok

Locatiemanager

Raymond vd Oudenalder

Teamleider Zorg

Bertine van Dasselaar

Teamleider Facilitair

Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via 085 – 808 7020

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Het Gouden Hart Huis ter Heide is gemakkelijk te bereiken vanaf de A28, afslag Den Dolder. Vanaf daar bent u in 5 minuten bij ons. U kunt gemakkelijk voor de deur parkeren. En heeft u wat tijd over? Dan vindt u vlakbij Park Rodichem, een prachtig wandelgebied dat zeker de moeite waard is.

Het Gouden Hart Huis ter Heide

Ruysdaellaan 12
3712 AT Huis ter Heide

030 698 0000
info@hetgoudenhart.nl

Het Gouden Hart Huis ter Heide

Ruysdaellaan 12
3712 AT Huis ter Heide

Routebeschrijving

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom