Zorgorganisatie Het Gouden Hart opent nieuwe locatie in Harderwijk

17 juli 2020

Harderwijk – Waar eerst de Veldkampkerk stond, is een prachtig klassiek woon-zorgcomplex gerealiseerd voor ouderen. Rondom de villa is een tuin aangelegd met verschillende terrassen met hagen, hortensia’s en moesbakken en verse kruiden. Het is buiten heerlijk vertoeven in de binnentuin of binnen in de sfeervolle woon-eetkamer. De gezellige eetkeuken met uitzicht op de tuin is een van de centrale plekken in dit woon-zorg complex.

Wonen met lichte zorgvraag 

De locatie is geschikt voor ouderen met een lichte zorgvraag. Er zijn twintig assistentiewoningen gerealiseerd, variërend van 69 tot 90 m2. Men woont hier zelfstandig en wanneer er extra zorg nodig is, wordt dit geregeld via de zorgverzekering. Iedere bewoner heeft een eigen alarmeringssysteem waarmee 24 uur per dag hulp kan worden opgeroepen.

Wonen met een intensieve zorgvraag

In de kleinschalige woonomgeving wordt tevens 24 uur per dag intensieve zorg geboden aan kwetsbare ouderen met een somatische en/of een psychogeriatrische zorgvraag. Er is een vast en gekwalificeerd zorgteam aanwezig. Samen met de familie wordt de zorg- en dienstverlening afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften.

Ook wanneer er gaandeweg meer zorg nodig blijkt te zijn, is dit mogelijk. Er wordt gewerkt met de landelijk geldende Normen voor Verantwoorde Zorg.

Het Gouden Hart

Leven in een sfeervolle, veilige en vertrouwde omgeving, dit maakt Het Gouden Hart mogelijk voor mensen die kwetsbaar ouder worden.  Bewoners leiden hun eigen leven én krijgen alle zorg en aandacht die zij nodig hebben. Kenmerkend voor Het Gouden Hart is de huiselijke sfeer, transparantie en gastvrijheid.

Meer informatie
Meer informatie over deze nieuwe woon-zorg locatie kunt u vinden op www.hetgoudenhart.nl/harderwijk. Wilt u graag een rondleiding bij Het Gouden Hart in Harderwijk? Maak een afspraak via 085 – 808 7020.