Bekijk deze locatie
Modern genieten met een klassieke uitstraling

Welkom bij Het Gouden Hart Harderwijk

Onze locatie in Harderwijk is in het voorjaar van 2020 geopend en van alle moderne gemakken voorzien. Het gebouw is opgedeeld in twee delen met assistentiewoningen en zorgstudio’s. De assistentiewoningen variëren tussen de 55 en 80 m2, de zorgstudio’s tussen de 30 en 40 m2. De sfeervolle woon- en eetkamer is het centrum van de locatie en heeft een prettige, huiselijke sfeer. Samen genieten de bewoners van het eten en kijken uit over de tuin en het terras.

Voorzieningen

De locatie heeft 20 assistentiewoningen en 26 zorgstudio’s. De studio’s hebben een kitchenette en een eigen badkamer met toilet en douche, voorzien van douchestoel en beugels. Er zijn slimme sensoren aanwezig die we in kunnen schakelen als u zich daar veilig bij voelt. De assistentiewoningen hebben een keuken met keukenblok, waarbij de grotere woningen ook over een kookgelegenheid beschikken. Deze bevat een oven, vaatwasser, koelkast en inductieplaat. Er is een eigen wasruimte met aansluiting voor een wasmachine. Alle woonruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. De zorgstudio’s hebben een gezellige gezamenlijke woonkeuken met aansluitend een tv- en zitkamer. De centrale binnentuin geeft het gebouw een besloten, maar ruim gevoel. De tuin is mooi verzorgd en bewoners kunnen hier in alle rust buiten van de zon genieten.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Fysiotherapeut
Ergotherapeut
Logopedist
Dieetadvies
Specialist Ouderengeneeskunde
Huisarts
Wandelen en bewegen

Wilt u alles op uw gemak doorlezen? Vraag gratis de brochure aan.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners. Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners. In Het Gouden Hart Harderwijk is ook een onafhankelijke cliëntenvertrouwenspersoon aanwezig en ondersteunt u bij vragen over onvrijwillige zorg. Voor Het Gouden Hart Harderwijk is dit Mark Lindeboom en hij is te bereiken via: m.lindeboom@hetlsr.nl

Louette van der Kwast

Locatiemanager

Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via 085 – 808 7020

Praktische zaken

Bereikbaarheid

De locatie ligt in een heerlijke groene wijk in Harderwijk, dichtbij diverse voorzieningen en de A28. Vanaf de afslag Ermelo staat u binnen enkele minuten voor de deur. De pittoreske haven en bossen maken het een diverse stad waar u lekker kunt ontspannen op een terrasje of tijdens een wandeling in het groen. Daarnaast ligt aan de haven het bekende Dolfinarium. Zeker een bezoekje waard.

Het Gouden Hart Harderwijk

Beukenlaan 2A
3843 BM Harderwijk

034 123 0560
info@hetgoudenhart.nl

Het Gouden Hart Harderwijk

Beukenlaan 2A
3843 BM Harderwijk

Routebeschrijving

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom